Avhengigheten er blitt byttet ut

God morgen alle sammen.

Tirsdag allerede. Jeg syntes det er så rart og jeg tenker på at jeg rett og slett snart skal reise til Østlandet. Jeg føler at dagene bare går inn i hverandre og at det på mange måter på en eller annen måte bare blir sånn klussaktig men men det er rett og slett bare sånn det er.  Jeg kjenner at det skal bli utrolig deilig å være ute i dagene fremover, men sol og selv om de det er iskaldt så er det blitt en slags vår, jeg mener sola skinner og ja jeg.... ja jeg gleder meg til våren nå. Det skjer så mye spennende, og jeg ser frem til at det blir vår og snart sommer. Finnes det noe bedre enn disse årstidene vi har, nei jeg tror ikke det, ikke når det gjelder vær i hvertfall. Men nå skal det jo sies at jeg pleier å tulle med folk å si at " I Rogaland har vi kun 1 årstid, det er tidlig og sen høst, men samtidig kunne jeg ikke tenke meg å flytte vekk, for Bryne er en utrolig flott plass og de som bor der er så imøtekommende at det er utrolig.

Jeg håper bare at været i Sverige/ Malmø viser seg fra sitt beste, jeg ser frem til at det blir noen få men fine dager der borte, meningen er at mamma skal være med men jeg vet ikke.... lang historie så jeg lar den bare bli der, med de ordene. Jeg kjenner at jeg ser frem til å komme meg dit, så får vi bare håpe at det blir klaff i parringen med hundene.

Dere lurer sikkert på hva overskriften har med dette å gjøre. Jo jeg skal skrive noe, noe om det å flytte en avhengighet over fra en ting over til en annen. Jeg ble jo operert for ca 5 mnd siden. Jeg fikk endelig gjennomført denne " slankeoperasjonen" som jeg visste var løsningen for meg. Jeg vet at det er mang delte meninger om dette men jeg fikk nå gjort det, og vekten raste ned, noen ganger for fort og andre ganger hadde jeg det de kaller plata, altså jeg sto på stedet hvil lenge, men så gikk det ned igjen. Men jeg har ikke hatt en hel problemfri tid etterpå, og på grunn av reflux måtte jeg finne noe som hjalp når ikke medisiner hjalp. Jeg testet derfor ut cola. Og det funket, men hva skjedde?? Jo som dere skjønner... jeg ble hektet på Cola. Crap altså. Men men jeg får klare å få vekk den også. Jeg flyttet liksom  avhengigheten over på noe annet, vekk fra mat og snop og over på cola. 

 

Så hvis noen har noen gode råd, så ja takk. Jeg må ta ta i dette. Jeg kjenner at jeg er redd, redd for å havne i samme fella som andre, at vekta snur og peker oppover igjen. Jeg vet at jeg har fått en unik sjanse, og at jeg har 1-2 år å nullstille hjernen min, fordi det er da jeg opplever hjelp av operasjonen. Så jeg må bare klare det, men jeg orker ikke bare drikke vann heller.  Og jeg takler ikke de såkalte lettbrusene. Rett og slett så da må vi finne andre måter. Uansett gode tips mottas med takk.

 

Håper dere får dere en fin dag i dag, jeg skal jobbe til 3 og så ut på tur håper jeg, så ha en flotte dag alle sammen

 

 

 

 

 

2

Jeg var veldig avhengig av Cola , jeg måtte slutte å tenkte at jeg kunne teste ut pepsi max istedenfor å nå er jeg avhengig av det. Så, jeg vet hvordan det er å flytte det man er avhengig av over på noe annet. Jeg prøver bare å redusere drikking av pepsi max. jeg har dessverre ingen gode råd :( Ønsker deg en fin dag på jobb :) !

når du snakker om cola så savner jeg smaken a cola ekstremt mye !!! de spyler cola inn i sonden min for att den ikke skal gå tett men jeg får jo ikke smaken av den !

Skriv en ny kommentar